MENY

Entrées

Pain à l’ail

Vitlöksbröd 47kr

Huîtres, vinaigre à l’échalotte, citron

Ostron, schallotenlökvinaigrette, citron

28kr/st 146kr/6st 276kr/12st

Carpaccio, vinaigrette à l’huile de truffe, roquette

Carpaccio, tryffelvinägrett, ruccola 135kr

Desserts

Tarte au citron

Citrontart 95kr

Crème Brûlée

Crème brûlée med färska bär 95kr

Truffes au chocolat

Chokladtryffel med halloncoulis 32kr

Glace vanille et fraises

Jorgubbar med vaniljglass 95kr

Colonel

Citron sorbet med vodka 95kr

Café Liégeois

Mockaglass / vaniljglass med grädde,toppad med espresso 95kr

Café Parisien

Kaffe med cognac och grädde 109kr

Café Irlandais

Kaffe med whiskey och grädde 109kr

 L’assiette de fromage

La Brasseries osttallrik

serveras med hemmakokt marmelad och baguette 155kr

Spécialités

Moules Marinières

Musslor i vitt vin 110kr / 199kr

Steak tartare

Klassisk råbiff med dijonsenap och kapris

125kr / 225kr

Planchette de charcuterie, cornichons, pain

Charketuriplatta med cornichons, hemmakoktmarmelad och bröd 145kr

Soupe de poisson

Fisk och skaldjurssoppa 120kr / 195kr

Le Grill

Filet de Boeuf 285kr

Oxfilé

Entrecôte 255kr

Ovanstående rätter serveras med säsongens grönsaker

Sauces

Sauce Béarnaise

Sauce vin rouge – Rödvinsås



Garniture

Pommes frites

Rostad potatis

Pomme vapeur (Kokt potatis)

Salade verte

Le Hamburger

200g hemmagjord hamburgare på

oxfärs och kryddor med comtéost och pommes frites

180g/169kr – 250g/189kr

Salades

Salade Niçoise au thon frais grillé

Grillad tonfisk, haricots verts, potatis,ägg och sardeller 170kr

Salade Caesar

Caesarsallad, kyckling, parmesan 160kr

Salade de tomates et échalottes

Tomatsallad med schallotenlök ochvinaigrette 69kr

Le toast

Crevettes, mayonnaise, raifort, aneth, citron

Brasserietoast med räkor, majonäs,pepparrot, dill och citron 125kr / 180kr

Plats Principaux

Menu du Jour

Dagens erbjudande

199/249

Lunch

Plat du jour

Dagens special

Poisson du jour

Dagens fisk

Végétarien du jour

Dagens vegetariska

Serveras helgfria vardagar mellan 11.30- 14.30

After Work

Helgfria vardagar 14.30 – 18.00

Bon Appetit